Petr Klíma: V koncovce jsme opět zklamali

FC ZVVZ Milevsko – SK Jankov 1:1 (0:0) / 5. kolo KP 2020/2021

Slavnostní utkání Milevska s Jankovem mnoho krásy nepobralo. Od týmů s ambicemi na horní patra tabulky se čekalo více. Podobně to viděli asistent trenéra zelenobílých Václav Maxa starší se záložníkem Petrem Klímou.

OHLASY:

Václav Maxa, asistent trenéra SK Jankov: “V Milevsku slavili 100 let fotbalu a my chtěli přítomným divákům nabídnout atraktivní podívanou, což se ani nám, ani domácím příliš nepodařilo. Určitě to nebyl zápas, na který by se vzpomínalo. Herně jsme předvedli špatný výkon a těšit nás může maximálně zisk jednoho bodu. Postrádali jsme několik hráčů a oproti předchozím zápasům jsme díky tomu museli pozměnit sestavu i rozestavení. Celkově máme nyní velký problém skórovat. V prvních třech zápasech jsme vstřelili devět branek, v dalších třech pouze dvě a obě v podstatě ze standardek. Musíme se v zakončení více zklidnit. Když se nám to podaří, věřím, že se v následujících duelech vrátíme na vítěznou vlnu.”

Petr Klíma, hráč SK Jankov: “Zápas nebyl moc pohledný, my jsme si dokázali vytvořit nějaké šance, ovšem v koncovce jsme opět zklamali. Soupeř hrozil nejvíce ze standardních situací. Po našich dvou neproměněných tutovkách ve druhé půli nám Milevsko dalo v 77. minutě gól a hrozil stejný scénář, jako předchozí zápas s Dražicemi. Naštěstí jsme nezklopili hlavu a po pár minutách jsme dokázali vyrovnat a vybojovat alespoň jeden bod.”

SESTŘIH: