SK Sedlec – SK Jankov “B” 3:3 (2:1)

Jankovsko-dubenská “Benfika” má za sebou poměrně divoké utkání v Sedleci, kde sice poprvé na jaře ztratila body, ovšem i díky zisku jednoho za remízu 3:3 se vyhoupla do čela okresního přeboru. Druhé venkovní utkání v řadě nezačalo pro hostující barvy příliš dobře a dovolilo soupeři odskočit na rozdíl dvou branek. Klasickým šatňákem zavelel k obratu střelecky produktivní Petr Stráda, na něhož ve druhém poločasu navázal Matěj Prediger a tři minuty před koncem poslal Jankov “B” do vedení Tomáš Troup. V té době už hrály oba celky o deseti, když byli v 82. minutě po vzájemné potyčce vyloučeni domácí Peterka s kapitánem Lukášem Simandlem. Bohužel zápas nakonec skončil dělbou bodů, jelikož v páté minutě nastavení srovnal druhou brankou v utkání sedlecký Rybáček.

SK Sedlec – SK Jankov “B” 3:3 (2:1)

Branky: 14. Samohejl, 42. a 95. Rybáček – 44. Stráda, 68. Prediger, 87. Troup

ŽK 6:2 (Peterka 2x, Pekař, Pešek, Kozel, Rybáček – Prediger, Beníšek)

ČK 1:1 (82. Peterka – 82. Simandl)

Diváci: 60

Rozhodčí: Zasadil Lukáš – Ryšlavý Jaroslav, Pileček Josef

Sestava SK Jankov “B”: Šindelář P. – Janeček, Simandl, Bláha, Kysela – Beníšek, Troup, Cícha, Stráda – Prediger, Šindelář D. Střídali: Černý, Šindelář J., Fousek, Pavlík

Tomáš Bürger, asistent trenéra SK Jankov “B”: “S naším výkonem, především v první půli, nejsem vůbec spokojen. Hráli jsme špatně, v chůzi, mysleli si, že to přijde samo. Druhý poločas už byl o něco lepší. Na druhou stranu několik kluků mělo zdravotní potíže, Jany hrál s horečkou, Kyslíkovi se točila hlava, zdravotní trable měli i kluci Šindelářů. Škoda, že jsme inkasovali v nastaveném čase. Červená karta pro Simiho byla za mě nesmyslná, rozhodčí toto utkání na obě strany nezvládal.”

Galerie zápasu (foto Klára Činátlová)