SK Jankov “B” – Loko ČB “B” 1:1 (0:1)

Ani v domácím střetnutí s rezervním týmem českobudějovické Lokomotivy neprotrhli střeleckou smůlu fotbalisté společného mužstva Jankova a Dubného. V sobotu dopoledne si brousili zuby na soupeře, který na výhru čeká ještě o týden déle. Duel měl hodně podobný průběh, jako ty předchozí v podaní jankovsko-dubenské “Benfiky”. Územní převaha a řada šancí k vedoucí brance nevedla, naopak. Soupeř se díky “ne”povedenému centru dostal v poslední minutě prvního poločasu do šťastného vedení. Nicméně po usilovném dobývání hostující branky se podařilo alespoň vyrovnat, v 71. minutě se pošesté v sezoně prosadil Matěj Sklář. Byť na vítěznou trefu zbývalo ještě dvacet minut hry, branky, znamenající tří bodový zisk, se domácím docílit nepodařilo.

SK Jankov “B” – Loko ČB “B” 1:1 (0:1)

Branky: 71. Sklář – 45. Volák

Bez ŽK

Diváci: 30

Rozhodčí: Pojar Pavel

Sestava SK Jankov “B”: Brůha – Hütter, Černý, Jirkovský, Kysela – Vokurka, Troup, Tejko, Sklář – Prediger, Fousek. Střídali: Janeček, Stráda

Martin Kročák, trenér SK Jankov “B”: “Na domácí hřiště v rámci dalšího kola Okresního přeboru zavítala rezerva českobudějovické Lokomotivy, se kterou jsme na jejich hřišti v podzimní části prohráli 2:3. Celý tým chtěl odčinit zbytečné ztráty bodů z předchozích zápasů a opět v základní sestavě nastoupilo hodně mladých hráčů, od kterých jsme čekali hodně pohybu a vytvoření brankových příležitostí. Od začátku zápasu jsme byli aktivnější, drželi jsme míč na našich kopačkách a vytvářeli si brankové příležitosti, ale jak je naším zvykem, opět se nám je nedařilo proměnit a když už se nám podařilo překonat Dubenského učitele Šťepánka hájícího branku Lokomotivy, tak hosty zachránila branková konstrukce. Po neproměnění našich šancí přišel trest, když ve 45 minutě prvního poločasu centroval míč hostující Volák a místo centru do vápna z toho bylo překvapivé vedení hostů. Po přestávce se hosté posíleni vedením snažili udržet svůj náskok, kdy jednogólové manko smazal domácí Sklář. Po vyrovnání se domácí snažili zápas otočit ve svůj prospěch, ale v závěru zápasu chyběla větší kvalita v zakončení a díky tomu skočil zápas nerozhodně. Pro nás  je to opět další ztráta bodů a zbytečná komplikace ve snaze dotáhnout se na čelo tabulky.”