Zimní příprava 2024

Zimní příprava začne 23.1.2024…

Drtivá většina z nás se po vánočních svátcích a silvestrovském veselení plnohodnotně zapojila do standardního životního pracovního či studentského kolovrátku. Tímto nám dovolte, abychom Vám všem popřáli úspěšný rok, bez větších problémů a především bez zdravotních obtíží. Co se fotbalové stránky týče, SK Jankov vzhlíží k novému roku jako k roku, který snad přinese více radosti a v plánu jsou i nějaké novinky…

Po několika individuálních trénincích se “A” – tým ve společném složení poprvé sejde v úterý 23.1.2024, na kdy trenér Ladislav Táborský svolal první oficiální trénink zimní přípravy. Do prvního jarního mistrovského utkání čeká na mužstvo osm týdnů přípravy, během kterých sehraje pět přípravných duelů. Tréninky budou výhradně probíhat v domácích podmínkách s občasným využitím hlubocké umělky. Co se soupeřů v přípravě týče, tak na zelenobílé čeká rakouský Windigsteig s trenérem Davidem Hrubým, účastníci I.A třídy Jistebnice, Veselí nad Lužnicí, Hrdějovice a v generálce Sokol Křemže. Během těchto osmi týdnů bude mít trenér Táborský za úkol vyladit formu hráčů na co nejvyšší úroveň, jelikož na mužstvo čeká přetěžký start jarní části, kdy se v úvodních dvou kolech představí v Olešníku a Roudném. Soutěž je rozehraná tak, že Jankov, jemuž po podzimu patří 14. místo, bude s největší pravděpodobností bojovat o záchranu do posledních kol. Ovšem závěr podzimu naznačil mírný potenciál a optimismus, a také fakt, že by podzimní kádr měl zůstat beze změn (spíše bude doplněn), dává všem fanouškům naději, že zachovat nejvyšší krajskou soutěž se v Jankově podaří.

Důležitým bodem zimního období je SPORTOVNÍ PLES SK JANKOV, který je naplánován na sobotu 24.2.2024. Jako v letech minulých se uskuteční ve Formance Jankov, o zábavu se postará kapela CRASH a těšit se samozřejmě můžete i na jedinečnou tombolu. Bližší informace o předprodeji vstupenek nebo o skvělých cenách přineseme později na sociálních sítích.